Voor elk type van topkoffer of zijkoffer is er ook de gepaste bagage drager (montagekit) nodig. Hepco&Becker heeft deze zowel voor de nieuwere motoren als voor de retro bikes in zijn gamma.

Hier heeft u de keuze uit Lock-it systemen, deze zijn eenvoudig te demonteren wanneer u de koffers niet gebruikt. U kan ook kiezen voor de permante bagage drager die dus vast op de motor blijft zitten. Voor de meeste adventure motoren zijn er nu ook de cutout systemen verkrijgbaar, hier is de koffer aan de uitlaatzijde uitgesneden en dit om de beperkte ruimte op een motorfiets optimaal te benutten.

Voor de topkoffer heeft u de keuze uit metalen bagage drager, of aluminium variant met vaste (Alurack) of neerklapbare beugel (Easyrack). Of u kiest voor een minirack voor een kleine tas te vervoeren of de bagage drager verbreders om een iets grotere tas te vervoeren. Op deze 2 laatste kan u geen koffers monteren. Voor de sportieve motoren kan u opteren voor een sportrack, deze komt op de plaats van het duozadel te zitten.

Alle bagage dragers worden steeds geleverd met een duidelijke handleiding in het duits of engels en uiteraard met alle nodige bouten en moeren om deze op uw motor te monteren.

De fotos hieronder verduidelijken dit meteen, en als u ze aanklikt gaat u meteen naar de website van KGL racing waar u ook de prijzen vindt en tot bestelling kan over gaan. KGL racing is een officiele Hepco&Becker dealer.